13. februar 2017.

 
 
Ammonite Records rodjendanski koncert II deo

 
  Izdavačka kuća Ammonite Records obeležava 15. rodjendan nizom koncerata i književnih događaja u više gradova Srbije. Tim povodom Ventolin, On Tour i The Mothership Orchestra nastupiće 25. februara u novom centru beogradske alternativne kulture – Dorćol Platzu.

Ventolin još od 2000. godine briše granice između elektronskog i akustičnog zvuka. Prošle godine objavili su šesti studijski album "Las Vegas" za koje poznavaoci kažu da je najsvedenije i najintimnije njihovo izanje do sada.

U svečanu atmosferu uklopiće se i beogradska akustična trojka On Tour koja je u decembru proslavila peti rođendan. Poštovaoci sastava znaju da njihovi slavljenički nastupi uvek budu nešto posebno, pa nema razloga da Vlada, Ivana i Marko ponovo ne obraduju publiku.

The Mothership Orchestra već dvanaest godina krstare regionom i Srbijom. TMO će predstaviti svoje dobro poznate pesme u chamber rock maniru za koje je karaksteristična dobra orkestracija i uticaji različitih žanrova i pravaca od downtempa do britanskog folka.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti u pretprodaji na blagajni Dorćol Platza po ceni od 400 dinara. Na dan koncerta, karta će koštati 450 dinara. Ammonite Records sprema i brojna iznenađenja, poklone i rođendanske popuste za posetioce.

 
 

vesti


Swans ponovo u Beogradu!



Posle 30 godina, Beograd će imati čast da 25. marta 2017. u Domu omladine ponovo ugosti verovatno najznačajniji i najuticajniji avangardni bend na planeti - Swans, na svojoj poslednjoj turneji u ovom obličiju...